dimarts, 17 d’agost del 2021

Nuria en Família

Arrenquem a caminar
 Avui hem fet una sortideta en familia, de Fontalba a Nuria amb l'Iker, la Mònica i l'avi. Hem deixat el cotxe a Fontalba i d'entrada ens ha sorprès els pocs cotxes que hi havia a l'aparcament. Sembla que les restriccions que hi  ha per pujar ha donat el seu fruit. Poc després de les 7 hem començat  caminar. El sol començava a treure el cap sobre les muntayes però tot i així feia fresca

Fem el primer tram xino-xano, però amb pas alegre i en poca estona recorrem els quasi 2kms que hi ha abans d'entrar al bosc. A partir d'aqui, el cami es comença a enfilar i a ser una mica més tècnic, el qual fa que el pas s'alenteixi una mica. 

Anem passant quilòmetres i arribem a la part més alta del camí d'anada on ja divisem Núria. Aprofitem per fer alguna foto i encarem la baixada cap al santuari on veiem que encara no i toca el sol. 

L'avi i l'Iker amb Núria al fons
Arribem a Núria amb poc menys de 2h, anem a comprar un veure i seiem a una taula per menjar-nos l'entrepà que duiem per esmorzar.

Després de menjar i reposar una mica, reprenem el camí de tornada. Tot i que la pujada es fa feixuga, abancem amb bon pas i en prop de mitja hora ens hem menjat la major part de la pujada. 

Seguim caminant amb el solet que comença a escalfar de valent i quasi sense adonar-nos-en sortim del tram de bosc i encarem la part final de la caminada. Finalment, arribem a Fontalba després de 3h 40 min de ruta.


https://www.strava.com/activities/5805664390

https://www.strava.com/activities/5806197387

FITXA:

Temps en moviment: 2h 49min
Temps aturats: 51 min
Temps total: 3h 40min
Distància: 10,5 kms
Desnivell: 413+/413-