dijous, 25 de juny del 2009

La Vic - Platja D'Aro 2009

Dissabte passat sortideta llarga, de Vic a Platja d'Aro, dintre de la pedalada que organitzen cada any els de Pluie de Nuit i que val la pena fer almenys un cop.
Com en l'any passat hi hem anat amb en César i amb el seu germà que s'ens hi ha afegit.
Hem sortit a las 7:00 am puntuals tots amb els maïllots que ens donen de recordatori. Així que al cap d'uns minuts ja es podia veure pels carrers de Vic una serpentejant filera blava de bikers.

Com en l'any passat el traçat fins a sau era el mateix, de Vic cap a Calldetenes per anar a buscar carretera que duu a la presa.
A la presa de Sau hi he arribat dels 25 primers, doncs ja de sortida he tingut bones sensasions. A Sau he esperat a que arribessin els companys, que venien una mica més enrera per poder fer el tram de Sau - Susqueda plegats.
Durant aquest tram punxo la roda i parem per fotre-li una mica de espuma amb l'espray per veure i es tapa el forat i aguanta almenys fins a Girona. Arribem amb dues hores la presa de Susqueda hi ha via el primer avituallament. Entrepa de llom i formatge, aquarius algo de fruita i avall cap a Girona que hi falta gent.

Baixem per la carretera fins al pasteral i allà agafem el carril bici que ja no deixarem en tota la resta de la ruta.

Un carril bici que és pràcticament pla i sense cap mena de dificultat i que voreja la carretera en tot moment tot passant per poblacions com Vilanna, Bescanó o Salt.

Un cop a Girona trobem el segon avituallament just al punt de reunió. Allà menjem i bebm una mica, omplin els bidons i esperem a ser un centenar mes o menys perque la guardia urbana es escorti fins a l'altra punta de Girona a on tornem a agafar el carril bici.

La part més dura ja la tenim a la butxaca ens queda una tercera part de camí la qual normalment es fa una mica pesada i feixuga. Aquest any però s'ens fa molt amena, bé a tots no, en Jesus comença a anar ratllat de tanta estona sobre la bici. Passem pobles com Cassà de la Selva o Llagostera, i ja comencem a veure-ho més clar en entrar a Sta. Cristina D'Aro.

Entrem a Platja d'Aro vorejant el camping Vall d'Aro, abans d'arribar però tenim una petita sorpresa, hem de travessar un riu amb força aigua que creuem sense problemes. Finalment arribem al punt d'arribada on ens donen els tiquets per al dinar. Per cert la roda a aguantat.

Per dinar amanida d'arròs de primer i xurrasco amb botifarra de segons (en cantitats més que generoses) i per postre un Magnum de xocolata que s'ha posat molt bé.

Total 5 hores 15 minuts i 114 Kms a les cames.