dimarts, 9 de juny del 2009

Bellmunt per la Serragrenyada desde Vilaseca

Avui he sortit tot sol a fer una sortideta a peu.

He sortit de Vilaseca a les 7:00 puntual i he enfilat cap al Sot Gran i el Serrat Alt, tot seguint el GR per anar a sortir a l'encreuament de Saderra amb les Valls.
Allà he pujat la pista en direcció al coll de Duec, una hora i mitja després d'haver sortit.

Acte seguit he enfilat per el cami de la Serragrenyada, marcat amb ratlles de color vermell. Un camí que he trobat molt bonic per la diversitat de paisatges i microclimes que hi trobes doncs he passat de suar com un camell a fotre'm de fred en questio de minuts.

Impresionant també, ha sigut el cambi de vegetació també en cambiar la baga i resseguir la carena.

La carena se m'ha fet una mica llarga i les antenes semblaven no arribar mai, però després de quasi dues hores i mitja de caminar, finalment arribo al santuari de Bellmunt, a on faig una paradeta d'un parell de minuts per veure i mirar el paisatge.

Acte seguit giro cua cap avall de nou tot trotant una mica, la baixada per sort es fa més ràpida.

Un cop a coll de Duec de nou, opto per investigar un camí que m'ha dit que porta de dret al Serrat Alt, però a mitg fer hem lio i hem perdo, així que hem busco la vda com puc per retrobar la pista per la que ha vingut al matí.

Finalment i després de poc menys de quatre hores de caminada arribo a casa a on m'espera una dutxa i un bon plat de मकार्रोंस.