dijous, 20 d’agost del 2009

Els Dos Quermanys

Avui he sortit tot solet a fer una volteta des del càmping així que he anat per el carrilet en direcció a les basses d'en Coll i d'allà cap a buscar la carretera de Pals. He pujat al Quermany gran per la banda del darrera que és més dreta i te mal camí per fer entreno per la duatló i he baixat pel costat de les mines.
Volia tornar cap el càmping pel mateix camí pel qual solem pujar sempre, però hem dec haver colat en algun trencant i he anat a sortir a la carretera de Regencós a Pals.
Així que he agafat carretera i manta en direcció a Pals. En passar per la zona que es va cremar per St. Joan m'he dit: I si pujes al Quermany petit? i així he fet he pujat per la zona cremada que feia mitja por i he sortit a dalt del Quermany petit que no té res d'especial. Baixant ha sortit un coi de gos d'una casa de pagès que m'ha obligat a fer unes sèries.
De nou a la carretera, travesso Pals i a la rotondo giro en direcció a Massos de Pals. Allà em busco la vida investigant algun camí nou per no passar per la carretera i trobo un camique hem porta a les basses d'en coll per una zona menys transitada.
Arribo al càmping un parell d'hores i 33 quilòmetres més tard.