dissabte, 25 de setembre del 2010

BTT amb l'Erik

Aquest matí hem sortit amb l'Erik a fer una sortideta amb la BTT. 

Sortint de Vilaseca anem direcció a Sant Vicenç, pujat  per darrera del poligon industrial de la grinsa, seguidament atravessem el poble per anar a buscar la pista de la Fontsanta a on agafem un GR que voreja el riu fins a arribar al pont de targarona, que atravessem en direcció a Torelló.

 A l'alçada del trencant de la Miraculosa decidim de seguir pel dret per a nar a buscar Quatre camins i casa de l'Hora, així que seguim la pista de ciment fins a una fita que ens desvia a la dreta. baixant una mica al principi però que al final fa una dura rampa de pujada i que l'Erik aconsegueix pujar sense posar peu a terra. Un cop a dalt parem a perque es recuperi i seguim en direcció a Torelló arribant a les rotondes de l'Eix Vic- Olot. Entrem al poble per la zona del polígon de les Vinyes seguim pel pont de malianta. 

La pujada cap a Sant Vicenç de nou la fem passant per l'institut i l'escola Marta Mata. Finalment Baixem de dret cap a Vilaseca.

En total ens han sortit uns 15 Kms. Que hem fet en 1h 20 min. aprox., molt bé  tenint en compte que el desnivell avui ha estat alt per l'Erik que només té 8 anys.