dijous, 1 d’abril del 2021

Puig Les Còpies amb l'Iker

Després de la Pallisa de dilluns passat fent la volta de les 4 Ermites, i després de passar pel fisio dimarts, avui tocava començar a estirar una mica les cames i aprofitant que estem de vacanes de setmana santa hem anat amb l'iker a fer Puig les còpies. 

Hem Deixat el cotxe a l'aparcament de Can Branques, a Orís i hem enfilat carretera amunt fins a trobar el trencant on hi ha les marques del PR, el cual hem seguit fins arribar a peu gairebé del Castell. Allà desviem per un corriol a mà esquerra i el seguim durant un km o dos aproximadament fins arribar al Puig les Còpies. Des d'allà hem anat a investigar un nou camí de baixada que no haviem fet abans i que baixa per la cara noest del turó i que ens porta per un corriol poc transitat fins a una pista que baixa cap a vinyoles. 

 Val a dir que el corriol no està marcat i que tot i que trobem algunes fites cal estar al cas en algun tram. Arribats a Vinyoles (o a les granjes que l'envolten millor dit), anem a buscar el dipòsit d'aigua des d'on enllacen de nou un PR que ens portarà de nou cap a Orís.

 https://www.strava.com/activities/5048336595

FITXA:
Temps en moviment: 1h 20min
Temps aturats: 2min
Temps total: 1h 22min
Distància: 7,1 kms
Desnivell: 222+