dissabte, 24 d’abril del 2021

Camí de Ronda Lloret - Cala Canyelles

Aprofitant que el petit de casa tenia una competició de natació a Lloret i amb tot això del Covid no podem entrar a la piscina a veure’l nedar, hem aprofitat la tarda per anar a fer un camí de ronda.
 
La idea inicial era baixar fins a peu de platja i seguir el camí de Ronda a mà dreta en direcció a Blanes, però al final hem optat per seguir en direcció a Tossa.
 
A l’excursió ens hi ha acompanyat l’Angel i la Míriam, així que un cop els nanos han entrat cap a la piscina em fet camí en direcció al centre per anar a trobar la platja la qual hem resseguit fins l’inici del camí de ronda.
Com en la majoria de camins de Ronda, aquest ens porta resseguint el litoral per un camí de grava fina compactada i pedra i de seguida va guanyant alçada, en trams amb escales que serpentegen i s’enfilen amunt.
 
Sortim a una urbanització i deixem el litoral, el camí passa per l’interior durant uns kms, aquest tram està marcat amb marques de GR. Seguim una estona entre cases i xalets d’alt estànding i mica a mica anem perdent alçada i anem retornant en direcció al mar.
 
Arribem a Cala Canyelles quan portem 1h 30min i decidim recular des d’aquí seguint el mateix camí, ja que disposem de poc temps abans no haguem de recollir els nens a la piscina.
 
La tornada se’ns fa una mica més curta i quan ens n’adonem ja som de nou voltant pel passeig.

https://www.strava.com/activities/5184555936

FITXA:
Temps en moviment: 2h 39min
Temps aturats: 6min
Temps total: 2h 45min
Distància: 11,4 kms
Desnivell: 
353+