dijous, 25 de març del 2021

PRIMERA SORTIDA BTT DE L'ANY

Primera sortida en bicicleta de la temporada, aprofitant que ja no fa tant de fred i per no carregar tant les cames de sessions d’impacte, avui he decidit sortir amb la bicicleta.

La ruta, tot i que tenia una idea de més o menys cap on anar, l’he anat adaptant i improvisant sobre la marxa.

Sortint de Vilaseca, he pujat per darrera les naus per anar a buscar la Font de Nogueres on he fet la volta complerta i he sortit pel corriol que baixa fins a l’Hípica, des d’allà he enllaçat cap a la Fontsanta en direcció a Targarona i tot seguit cap a La Riera seguint els corriols dels Tracks del Diable. Ja a la Riera he seguit fins a sortir a la carretera d la Vola a l’alçada del trencant de El Puig.

He enfilat de nou per carretera fins a Sant Pere mentre rumiava la direcció a prendre un cop arribés al poble. He optat per baixar per la Serradora de nou cap a Targarona i anar a buscar Quatre camins i Casa de l’Hora. Mirant el rellotge, m’he decidit per baixar fins a Manlleu passant per Lourdes. Un cop a Manlleu, he baixat fins a la vora del Ter i l’he resseguit pel passeig passant per la zona esportiva.

La tornada cap a Torelló l’he fet per la pista que voreja la C-37 paral·lelament i que surt prop de la Cooperativa agrària de Torelló. Un cop allà he baixat en direcció a Rocaprevera i cap a la zona esportiva i el polígon per pujar la Curanya cap al barri de Montserrat i cap a Vilaseca de nou. 

FITXA:
Temps en moviment: 2h 02min
Temps aturat: 0 min
Temps total: 2h 02min
Distància: 35,7km
Desnivell: 567+

https://www.strava.com/activities/5006641846