dissabte, 6 d’agost del 2016

BTT per La Vall d'en Bas

Diumenge vàrem anar d'excursió amb la BTT per la Vall d'En Bas. L'Excursió havia de servir perque l'iker anés agafant una mica de soltura ara que ja ha après a muntar en bici.

Vàm sortir des del pàrking que hi ha al CAP de Les Preses, on vàrem agafar el carril bici en direcció a St. Esteve d'en Bas.

Vam anar pràcticament junts tota la familia fins passat St. Esteve d'en Bas, fins al punt on es trevessa la carretera. A partir d'aquí, l'Erik va desaparèixer. Per tal d'assegurar que no s'havia colat en algun trencant, vaig haver de tirar fort per anar-lo a retrobar, mentre la Mònica seguia més lentament amb l'Iker. L'Erik s'esperava un bon tros més amunt, déu n'hi dó lo que em va fer suar el marrec abans no el vaig trobar!.

Vam recular fins a trobar de nou amb la resta de la familia i vam seguir el camí fins al bar de 'La casilla' on vàrem fer un entrepà. Acabats d'esmorzar, l'iker va dir que ja en tenia prou, així que l'Erik i jo vam tornar a buscar el cotxe mentre la Mònica i l'Iker esperaven al bar tot prenent algo.

La tornada fins al cotxe la vam fer rapideta, amb un bon ritme de marxa. Un cop de nou a les Preses, vam anar a recollir a la familia.