dilluns, 9 d’agost del 2010

Running de vacances Versió 1.2

Nova sortideta de running. Aquest cop sol de nou a fer el circuit tipic amb la intenció de millorar el temps de l'altre dia que vaig anar amb els companys.

D'entrada el dia era ideal, ja que estava nuvol  i no feia gota de calor. Així doncs, surto del càmping sobre les 7:20h aprox.. Ja des dels primers metres noto que  les sensacions no són massa bones, i només de sortir noto les típiques molèsties amb el bessò dret. Tot i això els Kms van caient  i el reitme és bó. Faig el primer parcial amb 18min 07 seg, uns 30 seg per sota del meu millor registre.

D'aquí fins al restaurant Picasso he afluixat una mica. Aquest tram no sé perqué però sempre hem costa una mica. El segon parcial marca 30min 20 seg, un 30-40 seg per sobre  del desitjat. Un cop arribat a la pista de terra incremento el ritme una mica per intentar recuperar aquesta diferència. Faig la pujada per la trialera  a velocitat moderada per no desgastar-me en excés a la pujada. Arribo al càmping i paro el crono amb un temps de 41 min 06 seg.. Avui no ha pogut ser, m'han sobrat uns 20 seg. millor el meu millor registre. un altre dia serà.