diumenge, 8 d’agost del 2010

En BTT pel Baix Empordà

Avui hem sortit amb en Lluís a pedalar una mica. Hem quedat força d'hora, a les 7:00h, per així poder arribar d'hora al càmping i poder aprofitar el dia. Hem triat una ruta del GPS, la que vàrem fer l'any passat al Fitor per la "Pujada dels Burros". 

En Lluís atravessant els arrossars
No teniem intenció de fer-la tota, la veritat és que en Lluís ara per ara no crec que ho aguantés i jo tinc dubtés de que acabés molt sencer ja que la BTT la toco poquet. Si que teniem l'intenció de fer-ne un bon troç i després girar cua quan ens ja en tinguèssim prou.

Així doncs, fem camí cap a Gualta, primer pel carril bici i llavors per la carretera de la gola fins a Torroella. Sortim de Gualta i agafem un trencant cap al cementiri i anem per un camí poc definit fins a Fontanilles. Aquí trenquem cap a Fontclara on per diferents camins arribem a Peratallada i seguim direcció a La Bisbal. Al cap d'una estona però decidim tornar cap al càmping ja que en Lluís no es troba massa bé. Com que veiem que el track de tornada passa molt a prop d'on estem en aquell moment decidim de tornar per camí diferent al que hem vingut i així es farà més amé.

De tornada Passem de nou per Peratallada i Fontanilles on agafem la crtra. per anar de dret cap al càmping a través dels camps d'arrós de l'aeròdrom.

En total ens han sortit uns 39,2 kms molt planers i sense dificultat i un temps de 2h 20min.