dissabte, 14 d’agost del 2010

AVUI SI!!!

Avui si!!, Avui he aconseguit rebaixar la meva marca en la volta de running que solem fer prop del càmping i que ja feia dies que li anava al darrera.

Hem quedat amb en Moi per fer la volta igual com altres dies, avui teniem ganes tots dos de marcar un bon temps jo perque ja fa dies que ho probo i ell perque era l'últim dia de vances que sortiria a córrer.


A les 8:00h no ens hem trobat al carrer, no feia gota de calor, més aviat al contrari feia frescota i a més queien cuatre gotes. Ideal per fer una bona marca he pensat. L'unic que ens anava una mica en contra era el vent que bufava que era força emprenyador.

Així doncs arrenquem trotant sota el cel ennuvolat amb un vent moderat i amb cuatre gotes amenaçant-nos de quedar ben xops. Durant els primers metres no tenia la sensació d'anar lents, sigui pel vent o perque no tirabem, però només ha estat una sensació, doncs en arribar al primer parcial el crono marcava 17 min 34 seg. Gairebé un minut per sota de lo habitual, així que anavem molt bé.

El segon tram és on sempre acavem afluixant, a les llargues i asolleiades rectes d'asfalt. Avui però serà perque no hi havia sol i anvem més frescos, hem fet el millor parcial de mai mab el crono marcat 28 min 20 seg. Un minut i mitg per sota del rècord. anàvem com motos i jo veient els temps molt motivas a rebaixar el temps.


En trepitjar la pista de terra, com sempre he provat d'apretar una mica el pas, però en Moi ha dit d'afluixar una mica. i així ho hem fet fins que hem arribat al muro del càmping. Des d'aquí ens queden uns 1500 metres voltant més o menys el perímetre del càmping i a partir d'aquí si que he començat a apretar una mica, deixat a en Moi uns pocs metres enrera. Al final he entrat al càmping amb un temps de 38min 35 seg un gran temps rebaixant en 2 min 15 seg el meu millor registre.

Objectiu aconseguit, ara a intentar baixar de 38!!.