dilluns, 26 d’abril del 2010

Diumenge de càmping

Primer diumenge de la temporada de càmping. Aquest cap de setmana no havia de fer gaire res doncs hi havia feina encara acabar de muntar la paradeta. No obstant vaig acabar el diumenge amb un parell de sortides no planejades.

El dissabte vàrem quedar amb en Moi i en cèsar per sortir Diumenge al matí a trotar una mica i començar amb bon peu la temporada campista.

Així doncs a les vuit del Matí com un clau ens retrobem al carrer en Moi i jo, en cèsar semblase li han enganxat el llençols, així que sortim nosaltres dos sols. Engeguem el crono a la barrera del càmping i comencem a trotar pujada a munt i cap al carril-bici que seguim fins al final. Seguim per Mas el Pla fins arribar al trencant de la gola. Allà decidim de no tornar pel mateix camí i seguim en direcció a la gola i anem a voltar el càmping per fora desde darrera fins a la porta d'entrada de nou. Temps total 46min 48 seg. El pròxim dia pillarem el gps per saber els kms. que hi ha.

A la tarda, l'Erik estava amb moltes ganes de sortir amb la bicicleta, així que després de la mitjdiada, Ens hem cambiat i hem fet amb la bicicleta cap a les basses d'en Coll, paradeta a descansar el cual al arribar a Pals i agafem un camí que ens porta a passar pel costat del càmping Neptuno fins a arribar a la carretera de Masos de Pals que agafem per anar a platja de Pals. Voltem una mica per dintra la zona del golf i tornem a buscar la pista de les basses d'en Coll i cap al càmping de nou.

Al final hem estat una horeta i escaig i hem fet 13 kms.