dimarts, 9 de febrer del 2010

Recordant... (XVII)

GES EXTREM '07
- FONTALBA - (21/04/07)    
De bon matí ens hem reunit al pàrking del mercat municipal, com ja és habitual, i al cap d’una estona ja ens hem encaminat amb els cotxes en direcció a Ribes de freser. Allà hem deixat els cotxes per dirigirnos amb les bicicletes cap a Queralbs per la carretera tot escalfant una miqueta.

            Després de poc més de mitja hora de pedalar hem arribat a la plaça de Queralbs a on després de buidar les bufetes i treurens la roba que ens sobraba hem improvisat la parrella de sortida de forma ràpida degut a que passaven cotxes de tant en tant.

            Sense entretenir-nos i després de fer un petit ‘briefing’ de la cursa s’ha donat l’ avís de sortida. En la sortida s’ha arrencat molt ràpid i en els primers metres ja s’han anat formant els primers grups, el primer format per en david, en Xevi i l’Agustí, un segon format per en J. Castells, en Sam, en Vicenç i en Jordi Pla. Més avall veniem en Chaparro, Jo, En Pau S. i en Miquel, seguits de l’Angel V. En Ferran i en Pedri a poca distància. La resta formaven un gran grup que mica a mica s’anava estirant.

A mida que passava la cursa les posicións es varen anar definint, així doncs en David es posava al capdavant seguit de prop per en Xevi. Algo més retrasat venia l’Agustí. El cuart lloc se l’anava posant a la butxaca en J. Castells a mida que passava la cursa, mentre el cinquè lloc el disputaven en Sam i en Miquel M., que havia fet una gran remuntada sortint des de darrera per sota d’ells hi havia un grup en el que esatven en Joan C. en Vicenç En Jordi P., i en Pau S. A continuació els seguia l’Angel V. que havia aconseguit guanyar posicions. Més avall, en ferran, jo i en Pedri anavem alternant  posicions durant una bona estona fins que a tres quilòmetres del final m'he quedat despenjat. La resta del grup ja s’havien estirat força, el primer era en Dani I, seguit d’en Pere N., en J.M. Redondo, i en D. Montoro que pujaven junts i més enrera pujaven algo més separats, la Mercé, en Felipe, en César i la Mari.

Finalment la victòria se la va endur de nou en David C. del Bike A Sac amb un temps de 0:56:30, seguit d’en Xevi a menys d’un minut de diferència. El tercer lloc del podi va ser per l’Agustí Rifà. Jo per la meva part vaig patir molt en els darrers kilòmetres i vaig haver d'apretar fort al final perque no m'atrapessin el trio que portava darrera.  En la Classificació per equips, l’equip del Jigsore Bike Team es va imposar sobre el Bike a sac que va ser segon i el Gellatti Toto... que va ser tercer i aconseguint a demés posar-se al capdamunt de la classificació general per sobre de l’Operació port per dotze punts i mitg de diferència.

            La colla al complet a la collada de Fontalba