dissabte, 20 de febrer del 2010

Primera trobada Ges Extrem de l'Any

Avui hem fet la primera sortida de la colla de l'any, per començar aparlar una mica de com es planteja la temporada i de quines curses muntarem aquest any.

A les 9 del matí al Mercat Municipal i feia molt de fred, i allà ens hem reunit una quinzena de bikers amb ganes de pedalar. Algunes cares noves i la majoria dels presents de la categoria 'elite'.

Hem tirat amb l'intenció d'anar a esmorzar a Tavertet, tot enfilant per quatre camins i seguir l'eix Vic-Olot per la pista lateral. Ja en els primers metres en Jaume i jo hem vist clar que avui tocaria patir, així que hem anat al nostre aire, sense intentar seguir el ritme de la resta que sense adonar-se'n anaven tirant i tirant. 

A pocs quilometres d'arrivar al pla de Sant Julià, nosaltres dos prenem la decisió de baixar per Cal Vidrier i no arrivar a Tavertet. Una decisió que també prenen la resta doncs sembla que en aquest principi de temporada a tothom li costa pedalar una mica. 

En arribar ala carretera anem fins L'Esquirol a on fem parada tècnicaper menjar una miqueta i parlar una mica sobre la Ges Extrem d'aquest any.

Un cop  sobre la bici de nou, agafeu el cami de Cal Feu per enganxar-nos al camí de Cabrera i resseguir de tornada el camí de l'Eix.

Al final 49 Kms que se m'han fet llargs i durs degut al poc rodatge i al terrenys força enfangat que hem trobat.