dimecres, 1 de juliol del 2009

Visita biker al castell de Begur

Avui diumenge al Delfin Verde i tocava sortideta curta amb en César i en Moi.

El dia ha estat caluró, molt calurós!. Ja en llevar-me a les 7:00 del matí ja es notava en l'aire que no passariem pas fred. Per sort hem quedat ben d'hora.
La sortida abans del previst, doncs tots tres estàvem llestos abans de l'hora acordada, així que poc abans de les 8 del matí ja sortíem del càmping. A la sortida ens hem creuat amb en Pere (alias DupontP) i una colla que avui anaven a fer carretera amb una colla d'Americans que estaven allotjats a l'hotel. Nosaltres agafem direcció a les basses d'en coll per anar buscar la pista que porta al Quermany.

Avui com que ens sentiem amb esperit aventunturer hem decidit provar sort per el GR-92 que anava en direcció a Begur per provar una ruta nova.

Els primers quilòmetres han estat bastant pestats doncs noves que trepitjavem sorres i més sorres, inclús a les baixaves haviem de pedalar per no caure de la bici. El més interessant del camí ha estat un conill que s'ens hi ha posat bé perque li tiressim una foto.

Després de veure el conill ja s'han acabat les sorres, potser era algun tipus de senyal? i arribem a una hipica a on tenim avituallament d'aire i finalment entrem a Begur.
Ja que sóm al poble decidim de pujar al castell, almenys que no es pugui dir que no hem vist res interesant. Pujem per els carrers del poble amunt, amunt, amb algunes pendents força dretes i arribem a una pista de portland que duu directament al castell amb una pujada que recorda les ultimes rampes de Bellmunt però en format espiral.

Un cop a dalt el castell jo m'afogo, noto que el refredat hem te els pulmons atapeïts de mocs i just hem va per no caure a terra quan baixo de la bicicleta, avui haurem tret la carbonilla tu. Un cop refet i ja amb els companys a dalt contemplem la vista que és preciosa i inigualable, a més el dia es completament serè i molt clar.
Fetes les frotos de rigor muntem de nou i cap al camping de nou, aquest cop passant per la carretera en direcció a Regencós i Pals, per agafar de nou la carretera que duu a les basses d'en coll.

Arribem al camping a les deu tocades a punt per fer un bon esmorzar.

En total han sortit 32Kms i algo més de 2h.

L'enllaç per veure més fotos:

Enllaç del Track:

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=446431