dijous, 9 de juliol del 2009

Pel camí de Serregrenyada amb L'Erik


Avui he fet una sortideta a peu amb l'Erik, així que no podia ser gaire llarga ni molt dura, i hem decidit anar a fer un troç del camí de Bellmunt per la Serragrenyada des de Coll de Duec. Hem deixat el cotxe prop del trencant que duu a coll de Duec, i hem enfilat camí amunt.
En arribar al coll i abans d'enfilar el camí de la Serragrenyada hem para a descansar una mica, ja se sap que la canalla....Acte seguit hem enfilat pel camí , molt humit per les pluges dels ultims dies i per la boira que ens ha acompanyat tot el matí.
Durant tot el camí hem anat trobant diverses especies de bolets, amb les quals ens hem entretingut a tirar-hi fotos. Al cap d'una hora de pujada hem parat a descansar de nou i a fer un mos. Hem parat poc abans d'arribar al canvi de la baga. Un cop hem esmorzat hem desfet el camí d'anada.

El camí l'hem fet en bona part corrents doncs a l'Erik l'hi agrada córrer de baixada per la muntanya (li bé d'herència es veu). Una hora i tres qurts més tard d''haver sortit hem arribat al cotxe i cap a casa de nou.