diumenge, 3 de novembre del 2019

Sota la pluja amb l'Iker

Aquests dies parlant amb l'Iker hem decidit anar a còrrer plegats al Llagostrail, el Trail de Llagostera que es farà el 24 de Novembre, així que avui hem sortit a fer un test amb ell per veure que tal li va.

La idea inicial era enfilar Castell, Serrat Alt i Sot Gran per acabar a Vilaseca, no obstant, hem tingut que modificar el traçat.

El dia es lleva molt tapat i amenaça pluja, tot i això sortim amb l'impermeable dins les motxilles per si de cas. Al cap de poc de sortir cauen cuatre gotes, així en comptes de pujar de dret al Castell, seguim per la pista de Sot Gran. Trotem una miqueta per la pista mentre cauen quatre gotes mal comptades. Arribats al Sot Gran, la pluja ha parat desde fa uns minuts, així que decidim pujar cap al  Serrat Alt i anar improvitzant sobre la marxa. Fem els primers metres en sec, però un cop hem guanyat alçada, comença ploure de nou.

Aquest cop, sembla que s'hi posa amb més ganes, tot i amb això seguim endavant fins a l'alçada del filat que hi ha abans del Serrat Alt, on decidim tornar ja que la pluja comença a ser persistent i no colem agafar una galipàndria. Reculem doncs fins a tornar de nou a la casa del Sot Gran. Des d'aquí baixem per la pista que va directament a  Vilaseca, ja que queda una mica més arrasserat. Baixem trotant sota la pluja, apretant una miqueta el pas fins que arribem a casa.


FITXA:
Vilaseca - Serrat Alt: 47 min
Serrat Alt - Vilaseca: 28 min
Temps en marxa: 1h 15min
Temps aturat: 5 min
Temps total: 1h 20 min
Distància: 6,7 kms
Desnivell: 275+/260-