dissabte, 17 d’agost del 2019

BTT amb l'Iker

Avui hem fet una mica de bicicleta amb el petit de la casa. Hem agafat la BTT i hem sortit cap a Torelló on travessem per el carrer progrés i anem a buscar el pont de Malianta i pedalem en direcció a la Deixalleria, des d'on agafem la carretera per agafar el camí que va a casa de l'hora.


Arribats a Casa de l'Hora seguim la pista que ens porta fins al santuari de Puig-Agut (conegut també com ermita de Lourdes). Aquí fem una paradeta per veure aigua i descansar una mica. Un cop recuperats, seguim la pista de baixada cap a Manlleu, passant per l'ermita de Sant Jaume.

Travessem Manlleu i agafem la carretera en direcció a Sant Martí Sescorts. La carretera es fa llarga i fa una mica d'aire, però al cap d'una estona de pedalar agafem el trencant per la pista asfaltada que ens porta de nou cap a casa de l'Hora.

Desde casa L'Hora, seguim la pista fins arribar al pont que travessa la carretera C-37. i baixem per un caminet de pedra que va baixant suaument. Durant una estona no sabem massa bé on anirem a sortir, ja que mai hem passat abans per aquest tram. Finalment i després d'una baixada anem a sortir a la casa de Vilardell.

Seguim la pista i pujem cap al Club de Tenis, el qual passem per anar de nou cap al pont de malianta on després de travessar-lo girem a la dreta per anar a buscar el carril bici que seguim fins al rentacotxes on hi ha el trencant que ens desvia cap a Sant Vicenç de Torelló. Passem per l'escorxador i anem a buscar la rotonda de la sardana per fer l'ultima recta fins a Vilaseca.


FITXA:
Temps en moviment: 1h 53min
Temps aturats: 15 min
Temps total: 2h 08min
Distància: 25 kms
Desnivell: +404m