dijous, 22 de juny del 2017

Matinal Al Taga

Aquest matí aprofitant que m'he tingut que llevar d'hora per dur als nanos que marxaven a la Final de Relleus de Natació de Catalunya (Benjamins i pre- Benjamins) he sortit a estirar les cames una mica.Tenint en compte que eren les 6.30 quan han marxat l'autocar, tenia temps de sobra per fer quelcom més llarg.
Despres de valorar vàries opcions m'he decantat per anar a pujar al Taga per la ruta que puja desde l'ermita de Sant Martí d'Ogassa.

Sobre les 7.20 enfilava camí amunt, al principi ha costat força entrar en calor ja que la pendent es forta ja d'entrada i els bessons es notaven molt tensos i no anava massa còmode. Mica a mica m'he anat trobant més bé i a la zona de les ziga-zagues d'abans de la portella ja havia agafat un bon ritme.

He passat per la portella amb 39 mins just quan el sol començava a tocar al coll. Seguint el camí cap al Taga, m'he trobat prou bé i tot i no trotar en cap moment he ant bastant a l'idea i he arribat al cim en 1h 02 min.

Un cop al cim i despres de recuperar durant 5 minutets, tocava baixar. La idea inicial era baixar per la banda de Coll de jou i tot seguit baixar trotant per la carretera fins a l'Ermita, però finalment he decidit tornar pel matix camí de pujada, ja que la pendent fins a Coll de Jou és molt més pronunciada i sentia algunes molèsties a la cama dreta de l'apretada que em va fotre ahir el fisio.

D'altra banda, tampoc volia apretar més del compte el Soli per no recaure en la lesió que just acabo de recuperar.

La baixada la faig trotant una mica, sense còrrer, just deixant-me anar una mica i arribo al pàrking després de 32 min. de baixada.

 FITXA:
Sant Martí d'Ogassa - Taga: 1h 02 min
Taga - Sant Martí d'Ogassa: 32 min
Temps Total: 1h 34 min
Distància: 8,1 kms
Desnivell: 730+/730-

Enllaç a Strava: https://www.strava.com/activities/1048534163