dissabte, 24 de juny del 2017

Ascenció familiar anual al Puigmal

Avui hem fet la nostra pujada anual al Puigmal amb l'Erik. La novetat ha estat que aquest any ens hi ha acompanyat l'Iker que era el primer cop que hi pujava.

Ens hem llevat d'hora i a les 7:30 ja sortiem de Fontalba. només de sortir l'Erik ha arrencat a còrrer, ja que tenia al cap de pujar ràpid i rebaixar el meu millor temps que era de 1h 03 min.

Amb l'Iker em anat pujat tot xino-xano, però sense entretenir-nos. La primera pujada fins el Cim de la Dou (ara batejat com a Cim de l'Avi). Se li ha fet una mica llarga, i hem passat amb 43 min. Un cop dalt hem pogut recuperar  ja que hi aha un petit tram de pla. Després hem continuat força bé tot i que a estones l'Iker deia que no veia massa clar d'arribar a dalt.
Tres Phenotips al Cim del Puigmal

Arrivant ala tartera ja s'ha acabat d'animar, ja que haviem anat avançant a vàries persones. de fet la tartera l'ha fet molt ràpida inclús en algun tram m'ha fet treure la llengua de lo ràpid que pujava.

Acabada la tartera ja teniem el cim amb la creu a la vista i hem trotat una mica per mirar si podiem arribar en menys de 1h 29 min que era el temps que va fer l'erik en la seva primera pujada.

Finalment, hem arribat al cim en 1h 30 min, un temps força bó per a un nano de 9 anys.

A dalt ens hem trobat a l'Erik que s'ha quedat a un minut del seu objectiu (ha fet 1h 04 min). Tot i això estava força content de com havia pujat i de com s'havia trobat.

Després de fer unes fotos i de reposar una miqueta hem tirat avall cap a Fontalba de nou. Hem provat de trotar algun tram, però l'Iker anava unamica insegur i li feia una mica de respecte la baixada, així que hem acabat per fer pràcticament tota la baixada caminant. 

Total, 3h 14 min d'excursió i un gran repte assolit per a l'Iker.

FELICITATS IKER!!

FITXA:
Fontalba - Puigmal: 1h 30 min
Puigmal - Fontalba: 1h 18 min
Temps Aturats: 26 min
Temps Total: 3h 14 min
Distància: 9,4 kms
Desnivell: 900+/900-