divendres, 15 de juliol del 2016

Reprenent l'activitat

Després de molt de temps de perdre el contacte amb l'esport, la natura, les muntanyes, el fer salut, etc,..

He tornat de nou. Reconec que durant els darrers cinc anys he fet varis intents d'arrencar de nou amb la bicicleta i el running, però cap d'ells ha tingut continuitat.

Ara em proposo que que esta nova 'engegada' sigui la definitiva. Tinc a més l'alicient de que l'Erik complementar els seus entrenaments de natació fen running i algo de bicicleta i com que de moment encara el puc seguir, és el moment d'enganxar-m'hi.

Com he dit, no he estat parat del tot aquests ultims anys, de fet hi ha una excursió que he fet pràcticament cada any, la pujada al Puigmal. Aquesta és una activitat que m'agrada, ja sigui pujar-hi simplement desde Fontalba i tornar o bé baixar a Núria i tornar a la collada, o fins i tot l'olla completa de núria. Des que el Maig del 2005 hi pugés per primera vegada, estigui millor o pitjor de forma, vagi sol amb l'Erik o amb l'antiga colla, cada any procuro pujar-hi almenys un cop (a excepció del 2012).

Aquesta doncs ha estat la ruta triada com a inici d'una nova temporada esportiva que esperem que no sigui curta i que tingui força recorregut.