dimarts, 11 de maig del 2010

BTT pel Vora Ter

Feia temps que no tocaba la bici, gairebé un més si descomptem una petita sortida de 15 Kms amb l'Erik pels voltants del Càmping, així que aprofitant que ahir vaig estar amb en Xevi preparant la ruta pel dia 22 per anar de Torelló a Torroella, vàrem quedar per sortir a fer un volt.

Ens hem trobat a la rotonda de can Vascat, i hem enfilat amunt cap a la rotonda de l'eix Vic-Olot per anar en direcció a Casa de l'Hora i seguidament cap a Lourdes. En arribar a l'ermita baixem cap a Manlleu per la trialera que queda a mà esquerra en comptes de per la pista i seguim el carril-bici fins al poligon de la coromina.

Un cop a Manlleu agafem direcció al Tennis i cap a Buscar el GR Vora Ter, que avui hem agafat abans d'arribar a la depuradora. Seguim tot el GR fins a Roda a on agafem la carretera per fer la llarga recta fins a St. Martí de sescorts. De sant martí cap a Casa de l'hora de nou retallant una mica a la carretera i capa a casa.

Avui a més he pogut 'tastar' la màquina d'en Xevi, una bicicleta molt còmoda a l'hora de baixar, si bé a les pujades es nota la suspensió al darrera. És una bicicleta molt cómoda i molt fina on no et cansaries mai de fer kms per la muntanya. La posició sobre la bici fa que vagis més dret i no castiguis tant l'esquena. A les baixades és on notes més la diferència ja que vas molt més segur que no pas en una rígida, per no parlar de la recepció en els salts i bots .

En Total, 30 Kms i gairebé dues hores, ideal per retornar a la bici després de tants dies i amb l'experiència nova d'haver provat una 'doble'.