dimarts, 1 de juny del 2010

Preparant la Duatló G.E. (part II)

Després de que dijous passat estiguessim rondant amb la bicicleta per camins i senders tot buscant el traçat ideal per a la duatló G.E., avui en Jaume i jo ens hem calçat les sabatilles de córrer i hem anat a fer un primer test dels traçats a peu per tal de comprovar-ne diferents aspectes.

El primer tram surt de les piscines i s'enfila en direcció al castell dels moros fins a la casa dels panells solars on trenquem cap a la dreta en direcció a Sant Vicenç, seguim la pista fins a trobar font de Nogueres. Seguim recte la carretera com en la cursa a peu de l'any passat i en arribar al trencant que en feia tornar aquest cop seguim per un camo de dret fins a trobar una tanca que vorejem uns metres fins a robar el pas i enfilem camí amunt. El camí no té practicament pèrdua i mica en mica a mida que es fica dintre del bos es fa més i més estret i va pujant més i més, sobretot en els últims metres en que arribem a una fita que ens marca el Castell de Torelló a mà esquerra. A partir d'aquí agafem el camí que ressegueix la carena del Castell fins a coronar-lo. Un cop dalt, baixem per la par del darrera del Castell resseguint la carena i anat a buscar el camí pedregós on anys enrera es va disputar la contrarellotge GE i que enguany recuperarem en el tram de BTT de la duatló. Arribem a la pista de ciment i ens deixem anar fins a les piscines. 47 minuts aprox.

El segon tram molt més curt (1,5 kms aprox) surt de nou de les piscines i baixa per entre les naus del poligon industrial fins a trovar el camí de pedres que puja de nou cap a la zona esportiva i les escoles i retornem al punt d'inici on hi ha l'arribada.