diumenge, 21 de març del 2010

GES EXTREM 2010 (Bellmunt)

Aquest matí hem encetat una nova edició de la GES EXTREM amb la colla. Com és habitual la prova que obria el calendari ha estat la de Bellmunt.

Al matí a les 9 en punt ens hem trobat al pàrking del Mercat Municipal (lloc habitual) per fer les 'inscripcions' i explicacions pertinents. Acte seguit cap a Sant Pere s'ha dit rodant suau per la carretera per entrar en calor.

Un cop a Sant Pere, a la plaça, ens hem preparat i hem format l'engraellat de sortida i sobre les 10 del matí ha començat la cursa i l'edició d'enguany de la GES EXTREM.

La sortida com sempre ràpidissima, jo tot i no sortir malament no he anat com altres vegades però m'he situat força al principi i fins gairebé al cementiri he tirat una mica fort. 

Enfilant les primeres rampes fortes, plat petit i anar fent fins a arribar a la casa de la redorta on recobro el plat mitjà. Fins aqui tenis contacte amb alguns corredors com en Dani I i l'A. Navarro, però primer l'un i després l'altre hem deixen enrera poc a poc fins que a l'alçada de Pedroses ja gairebé no els veig. Per darrera venen en Farrús, en Jordi i en Sadó que te molesties a les cames i no va fi. 

Jo pujo molt bé i amb bon ritme tenint en compte que a penes he fet un centenar de quilòmetres en els últims quatre mesos. Pasada l'alzina gran en Sadó aconsegueix atrapar-me mentre que la resta es despengen enrera. Amb en Sadó pujem junts fins al pàrking on ell es posa per davant i jo opto per no disputar l'arribada amb ell ja que tot i les mòlesties que pugui tenir estic segur que amb un cop de pedal hem deixaria enrera i no val la pena arribar afogat a dalt per res.


Finalment arribo el 19è a dalt amb un temps de 47'20" no està malament per no haver entrenat gota. Acabo el dia amb un bon gust de boca!.


Foto de grup al final de la cursa