dilluns, 18 de maig del 2009

Sortida al Fitor


Avui tocaba sortida al Fitor. Portavem tota la setmana esperant aquesta sortida doncs en Pere ja ens havia avançat que hi aniriem.

A les nou en hem reuniat devant super dels congelats (del qual no direm el nom perque no es pot fer publicitat gratuita) a Torroella. Nosaltres, en Cèsar, en Jesus i Jo hem vingut des del Delfin Verde directament, allà ens hem trobat amb en Pere que venia amb un company extraviat anomenat Santi i que mé endavant s'en faràn noves referències i en Pepe i un altre company del qual ara no recordo el nom. També ha vingut en Jordi, Tard com sempre.
Arranquem i cap a Gualta seguint la pista del riu. Al cap de pocs kms, ja la cosa ja es veu rara, no anem pel camí de sempre si no per un cami que sembla mitg inventat pel company Santi, el nostre 'guia' en el dia d'avui doncs pel que sembla es coneix les gavarres com si fos casa seva.
Anem seguint direcció Fitor sempre per trialeres i caminets, passant per pujades realment dures com la pujada dels burros o d'altres més tècniques amb un munt de pedres i arrels.


En arribar a l'Ermita em fet un mos, llàstima que el bar era tancat i hem hagut de tirar d'entrepans.
La baixada per la banda que ja més o menys coneixiem, fins al pi gegant travessant algun que altre rierol i bassal, l'aigua abundava avui.


De sobte en Santi s'ha tret una trialera nova de la butxaca i apa! a seguir la campaneta de nou.




Paradeta a la Bisbal a fer un refresc que s'ha posat d'allò més bé. Des d'aquí sembla que ja tot el que resta de camí ha de ser mes o menys planer. Res d'això la colecció de trialeres i pujades del nostre guia és inesgotable, avui el plat petit a tingut una mica més de feina de lo habitual.


Finalment arribada a Torroella i desprès de deixar al companys cap el càmping pel camí de la Gola amb un fort vent de cara per rematar la jornada.
En total 4 hores i mitja de pedalar (aturades a part) i 70 kilòmetres de puja - baixa i trialeres.




El track de la ruta l'ha penjat en Pere al Wikiloc



http://http//es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=392639