dissabte, 1 de juliol del 2017

Bracons amb la BTT

Avui hem anat amb l'Erik amb la Btt. hi hem anat per la carretera per agafar una mica de fons.

Hem sortit força d'hora i feia bastanta fresca, aquests últims dies ha refrescat i es nota. Això ha fet que poguèssim pedalar de manera força còmode sense ofegar-nos per la calor dels darrers dies.

Hem pujat força alegres fins a Sant Pere amb 19 min i mig, però ens hem encantat una mica en el següent punt de referència al pas per Les cases que hem passat amb 43 min.i el pass per el Km 19 que hi hem arribat en 56 min. 

El tram desde Sant Andreu de la Vola a fins a Barcons ha sigut dur, més del que recordava, i es que les rampes que hi ha just a partir del trencant de can Piguillem són força llargues i amb pocs llocs on agafar aire.

Hem arribat al coll amb 1h 50 min fent una sèrie i esbufegant de valent. Acte seguit i després de parar uns minuts per veure una mica i agafar aire em desfet el camí i em tirat avall.

La baixada se m'ha fet llarga, l'Erik no es veu massa segur baixant amb la bici hi va força més lent que jo, així que hem anat al seu ritme. Durant el retorn hem fet un parell de sèries més en la pujada que hi ha abans del trencant de la Vinyeta i en la pujada a St. Pere.

Finalment, hem arribat a casa després de 2h 32min de pedalar.

FITXA:
Vilaseca - Bracons: 1h 51 min
Bracons - Vilaseca: 0h 41 min
Temps Aturats: 14 min
Temps Total: 3h 14 min
Distància: 39,1 kms
Desnivell: 932+/932-