dimarts, 30 de maig del 2017

Escapada al Puigsacalm

Avui, aprofitant que tenia a l'Iker de colònies i no l'havia de dur a cole al matí, m'he llevat d'hora i he anat a pujar al Puigsacalm.

Tenint en compte els temps que havia fet dies enrera quan vaig pujar-hi amb l'Erik i amb la referència també de l'estona que trigo a anar i tornar amb cotxe he calculat que podia anar -hi sobradament durant el matí abans d'anar a la feina.

He deixat el Cotxe a Bracons i a les 7:00 ja enfilava el camí cap al Puigsacalm. El dia estava força núvol i això m'ha permès anar a un ritme lleuger. Avui he probat de correr amb les mitjes compresives que vaig comprar dies enrera, ja que continuen els problemes als bessons i soli i no acabo de fer net. La sensació ha estat bona i he anat prou bé. podent trotar en alguns trams de la pujada.

He fet el cim en 50 min. i després de menjar una barreta i veure una mica d'aigua i començat a tirar cap avall, ja que el cel amenaçava pluja. Dit i fet, arribant al prat ja han començat a caure les primeres gotes. He baixat trotant pràcticament tot el camí parant per prendre aire en algun repechó.

La baixada la he fet en 30 mins justos, per lo que la volta complerta ha sigut de 1h 22 min.

FITXA:
Bracons - Puigsacalm: 48 min
Puigsacalm - Bracons: 34 min
Temps Total: 1h 22 min
Distància: 8,2 kms
Desnivell: 549+/549-

Enllaç Strava: https://www.strava.com/activities/1012353326