dijous, 27 de maig del 2010

Preparant la duatló G.E.

Avui hem sortit amb en Jaume a fer una volta amb la BTT. Tenia que ser una volta curteta i suau, ja que anevem justos de temps, aixñi que hem estat rondant per la zona de Sant Vicenç.

Sortint de casa hem agafat el camí que porta a Borgonyà a través del restaurant la Fura, acte seguit hem enfilat cap a comadebó a on tots dos he pogut ser 'galls'. Passat el filat cap amunt en direcció al Sot Gran.

Arribats al Sot Gran hem baixat uns metres per la pista i hem remuntat la pista que duu a la Palmerola per agafar el GR que bé del Castell dels moros i hem baixat pel pedregam avall fins a tornar a pillar la pista que hem seguit fins arribar a les piscines.

Durant el camí hem estat divagant sobre el traçat que tindrà la Duatló GES EXTREM que es disputarà el Setembre i ja ens ha quedat clar que el tram en BTT serà molt semblant al de la contrarellotge de fa dos anys. De fet pràctivcament idèntic al que acabavem de fer però en sentit contrari.

Pel que fa al tram a peu, hem anat tot seguit a mirar un camí cap a font de nogueres que puja cap al castell dels moros i que segurament formarà part del primer tram a peu.

Finalment hem definit l'última secció a peu, que anirà des de les picines (boxes) baixant tota la baixada de la grinsa i pujada pel camí de pedra que hi ha darrera el poligon i que va asortir a les escoles.