dimecres, 9 de setembre del 2009

Preparant la Duatló

Avui hem a anat amb en J. Castells a fer d'exploradors per preparar la duatló de Bellmunt que hem de córrer el diumenge vinent, així que hem pujat a Bellmunt.

Hem pujat per la banda de Pedroses igual que haurem de fer el dia de la cursa. La pujada que ja és feixuga pujant-la per la carretera, es fa més dura amb aquesta variant. No obstant pujem bé i amb bon ritme i sense forçar molt la màquina ens surt un temps prou bó. No acabem de pujar fins dalt, doncs al trencant de les fulles ja girem i baixem per allà ja que és la part que més ens interesa investigar per tal de veure la quantitat de fang acumulat que hi ha en el camí fins a la vall.

El camí de les fulles està molt bé i força fresat per cert. La resta de la baixada també està molt be, sense apenes fang al llocs conflictius. A partir de la vall no hi sol haver-hi problema, nosaltres però ens trobem de cara amb una formigonera que enporlanava un tram del camí i deixem les nostres empremtes sobre el ciment fresc.

Baixem pel cami travessant el riu en diferents ocasions (no hi ha massa verdet) i a la carretera enfilem cap a St Pere i cap a casa.