dijous, 28 de maig del 2009

Una de Running...

GES EXTREM 09

Running Castell de Torelló

Dissabte una de Running, la tercera prova de la GES EXTREM d'aquest any tenia la novetat de ser de running en comptes de BTT.

A dos quarts de nou reunió al camp de fútbol de Sant Vicenç de T. Erem uns 25 entre els quals hi havia alguns convidats per a la ocasió. Briefing informatiu i 5 minutets per escalfar.

Com a cada cursa un petard dóna la sortida i en petar arrencaquem tots cames ajudeu-me que sembla que es cali foc.

Els tres primers quilòmetres s'em passen força bé tot i que els hi tenia un fort respecte, ja que el pla no és el meu fort. Passo voltant els 17 - 18 minuts i en una bona posició doncs just davant meu hi tinc en Ferran, en Picatxu i en Miki. Per darrera hem segueixen en Sam i la Rosa.

Apartir d'aqui la pujada al castell, dura com sempre i caminant en quasi la totalitat del tros. Arribant a dalt (27:20) En Sam m'ha retallat distàncies, ara estic pagant l'esforç dels tre primers quilòmetres, per sort ara bé baixada i trialera que és el meu terreny.

Durant la baixada no hem sento gairebé. Tot i ser especialista en aquest tipus de baixades les cames no m'aguanten el ritme que habitualment podria portar baixant , de ben segur que he apretat massa pujant. De tota manera al anar més lent que de costum puc controlar algo més i reservar una mica la 'mecànica'.

Durant el tros intermitg vaig una mica 'aplatanat' i hem costa seguir el ritme la qual cosa fa que perdia el contacte amb els de davant i en Sam m'atrapi poc abans d'arribar al Serrat Alt. Ens l'haurem de jugar a la baixada.

Recupero la posició en la baixada per la trialera cap al Sot gran, i tot i que en principi pensava que podria esgarrapar algun segon en l'ultim corriol, arribo al Sot gran amb en Sam enganxat al meu darrera.


Només ens queden dos quilòmetres de baixada per la pista ampla fins a l'arribada, i intueixo que ens jugarem la posició a l'sprint, doncs ell no sembla pas disposat a tirar fort per deixar-me enrera d'entrada. Baixem de costat durant tota la baixada fins a arribar al asfalt a uns 300 metres de l'arribada, a on sabent que puc aguantar un sprint fort fins el final, faig un cambi de ritme i apreto a més no poguer i aconsegueixo colarme per 16 seg. per davant d'en Sam.

Finalment 16ª posició final i un grapat de punts al sarró.