dissabte, 14 de setembre del 2019

Test Trail 3 Batlles

Com que el propercap de setmana tenim el trail dels 3 Batlles tocava fer una sortida de reconeixement, i què millor que fer-ho amb en Dani, organitzador de la cursa i acompanyar-lo a marcar alguns trams.

Hem quedat al camps de futbol de Sant Vicenç de Torelló des d'on hem sortit en direcció a la pista que porta al Sot gran, la qual deixem per agafar el camí del Castell que puja per la cara Oest. Deixem el camí i girem a l'esquerra per endinsar-nos pel corriol que porta a la Palmerola, fins aquí a penes hem trotat uns metres.Seguim en direcció al Sot Gran que deixem a la dreta per baixar per un nou corriol que ens portarà cap a Borgonyà. 

Arribats a Borgonyà en Dani ens explica els primers canvis respecte l'any passat i es que l'avituallament no estarà al Casino si no a l'entrada i no passarem pel centre del poble si no que el voltarem per darrera, per tant, a l'alçada aproximada de l'antic restaurant la fura, agafem una pista que s'enfila dreta per darrera les cases. Girem a la dreta per anar a buscar una carena de Comadebó.

Estem ja sobre el track de l'any anterior i baixem un corriol cap uns camps abans de fer la dura pujada fins a Serrat Alt. Com sempre la pujada es fa dura però arribem amb bon peu al cim on fem una aturadeta per fer una barreta i veure una mica.

Baixem pel corriol per anar a buscar saderra i deprés del tram més tècnic  i compromès, en Dani ens deixa per marcar altres parts del recorregut. Nosaltres seguim avall per la carena fins arribar a Saderra. Agafem la pista asfaltada en direcció a Coll de Duec, la qual deixem per entrar en una nova pista més petita. Aquest tram no varia de l'any anterior. I trotem de pujada sepentejant per la pista fins a trobar el corriol que ens porta al coll dels 3Batlles.

Des d'aquí seguim en direcció al Castell, el qual un cop coronat deixem enrera baixant pel corriol de la cara Sud i que ens porta a la pista principal que ens deixarà de nou al Pavelló i al final de la sortida d'avui.

FITXA:
Temps en moviment: 2h 22min
Temps aturat: 40 min
Temps total: 3h 02min
Distància: 14 kms
Desnivell: 686+