dissabte, 1 de gener del 2011

Arrenquem el 2011!

Res millor per començar l'any que fer una mica d'esport. I què millor que una sortideta suau amb la BTT amb l'erik per començar amb bon peu?


Doncs aquesta tarda hem sortit a fer el volt amb l'Erik, una volta quasi idèntica a la que ja vàrem fer fa uns mesos. Sortida de Vilaseca cap a les naus i les escoles de Sant Vicenç, per seguir en direcció a l'hípica per agafar el camí de la  fontsanta. Un cop al pont de targarona el creuem en direcció a quatre camins, fent les dures rampes emporlanades que hi ha i fins a arribar a casa de l'hora, on girem ja cap a Torelló. 


Un cop a les rotondes de Torelló hem agafat el camí dels dipòsits i l'hem seguit fins a arribar al Santuari de Rocaprevera i tot seguit avall cap a les piscines i el poligon matabosc, on en arribar al triangle hem pujat per la pujada de l'Espona i finalment cap a casa de dret.

3 comentaris:

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

BOn començament :)!!!!! i espero que ens veiem aviat fent GesExtrem!!!!!!!!!

ian2004 ha dit...

Erik, veig que heu vingut alguna vegada per la zona de Torroella de Montgrí (Delfin Verde)jo soc de molt aprop, si algun dia voleu us puc ensenyar alguna ruta, només cal que ens posem en contacte. Us aniré seguint!!

JURASSIK ha dit...

Hola Ian!

Si que solem venir per Torroella des d'Abril fins a Juny tenim la caravana al camping i pujem cada cap de setmana.

Si vols que quedem un dia això està fet.