dijous, 29 d’abril del 2010

Més Running

Avui de nou ha tocat una de running. 

Després que ahir no poguéssim anar a fer la volta per la Serragrenyada, m'havia quedat amb ganes de fer un volt. 

Així doncs avui he sortit a córrer una estona per la zona dels voltants de casa. La volta ha estat una de les habituals, pel GR cap al Txiringuito de Borgonyà i tornada pel camí que surt del restaurant La Fura. Total 4,5 Kms i 27min.

dilluns, 26 d’abril del 2010

Diumenge de càmping

Primer diumenge de la temporada de càmping. Aquest cap de setmana no havia de fer gaire res doncs hi havia feina encara acabar de muntar la paradeta. No obstant vaig acabar el diumenge amb un parell de sortides no planejades.

El dissabte vàrem quedar amb en Moi i en cèsar per sortir Diumenge al matí a trotar una mica i començar amb bon peu la temporada campista.

Així doncs a les vuit del Matí com un clau ens retrobem al carrer en Moi i jo, en cèsar semblase li han enganxat el llençols, així que sortim nosaltres dos sols. Engeguem el crono a la barrera del càmping i comencem a trotar pujada a munt i cap al carril-bici que seguim fins al final. Seguim per Mas el Pla fins arribar al trencant de la gola. Allà decidim de no tornar pel mateix camí i seguim en direcció a la gola i anem a voltar el càmping per fora desde darrera fins a la porta d'entrada de nou. Temps total 46min 48 seg. El pròxim dia pillarem el gps per saber els kms. que hi ha.

A la tarda, l'Erik estava amb moltes ganes de sortir amb la bicicleta, així que després de la mitjdiada, Ens hem cambiat i hem fet amb la bicicleta cap a les basses d'en Coll, paradeta a descansar el cual al arribar a Pals i agafem un camí que ens porta a passar pel costat del càmping Neptuno fins a arribar a la carretera de Masos de Pals que agafem per anar a platja de Pals. Voltem una mica per dintra la zona del golf i tornem a buscar la pista de les basses d'en Coll i cap al càmping de nou.

Al final hem estat una horeta i escaig i hem fet 13 kms.

dimarts, 13 d’abril del 2010

GES EXTREM 2010 (Collada Fonda)

Segona cursa de la temporada, aquest any a la collada fonda sortint d'Espinavell.

Com sempre reunió al pàrking de mercat municipal, (alguns com jo ens ho hem estalviat i ens han passat a recollir per casa, je, je, je,...) per dirigir-nos cap a Camprodon on deixariem els cotxes.

Un cop llestos, sortida neutralitzada en direcció a Molló i posteriorment fins a Espinavell, a on després d'una breu explicació per part d'en Jaume i de treuren's algo de roba formem l'engraellat de sortida. En total 26 corredors.

Un cop sona el petard (com ja és habitual), tots a apretar les cames i amunt que ens queden 9 kms. La primera recta que es llarguíssima serveix per anar definit posicions, jo hem situo per davant d'en Farrús, en Jordi i la Rosa, just per davant tinc en Sadó en Chaparro en sam i en Jaume, la resta o són molt més endavant o molt més enrera.

Poc més enllà de mitja recta, al km 2 aprox. atrapo a en Chaparro que li costa molt seguir el ritme i que al cap de poc opta per abandonar per problemes al genoll.

En arribar a la primera corva (km 3.5), el grup que tincs davant format per en Sadó, en Sam i en Jaume, hem porten 1 minut de marge. Aquesta diferència es va incrementant mica a mica fins a arribar a ser de 3 min. al km 7. Jo per la meva part aconsegueixo treure una diferència semblant al meu perseguidor, en Farrús. Coneixedor d'això, hem deixo anar una mica entre els kms 7 i 8 i acabo fent un ultim km amb un ritme molt més ràpid per intentar voltar l'hora. Finalment arribo a meta en 17ª posició, amb un temps de 1:00:10.

Un cop arribats tots a dalt, tocaba baixar, alguns tornen per la mateixa pista, d'altres baixen per la pista de Setcases, i la resta baixem per un GR que també duu a Setcases. 

Una baixada maquíssima i variada. A la part més alta, era un pista no molt ampla amb clapes de neu d'uns 30-50cms que haviem de travessar en ocasions. Tot seguit el camí es converteix en un corriol que passa per mitg d'un bosc ple d'arrels, pedres, rierols i altres trampes. i per acabar una pista de pedra solta amb un desnivell més que considerable que et deixaba cames i braços ben tocats. Finalment un cop a Setcases carretera i manta fins a Camprodon.

dijous, 8 d’abril del 2010

BTT a la Vinyeta

Res millor per preparar la cursa de dissabte que estirar les cames un dijous al matí amb una sortideta de durada mitja i amb un recorregut per agafar fondo però amb algunes rampes.

Així doncs tant bon punt he deixat els nanos a cole i m'he canviat per a l'ocasió he fet camí cap a Sant Pere per la carretera. Seguint per la carretera fins al trencant de la Vinyeta on he agafat la pista que puja fins a la casa. Força bé durant tot el camí a excepció d'alguna molèstia a la cama dreta del córrer d'ahir, però res important.

Un cop a dalt, baixada cap a forat micó i baixant la pista fins a la carretera de Sant Pere de nou. Déu ni dó l'aigua que baixaba avui pel riu (i fresca que estava).

Un cop a casa m'han sortit uns 20kms i una 1h 20min en total.  

dimecres, 7 d’abril del 2010

Un altra de Running ...

Avui una de running. Suau i curteta, doncs després de visitar al fiso l'altre dia em va recomanar que comencés a córrer de nou però amb cautela i que mica a mica anés incrementant el volum i l'intensitat.

Sortideta doncs pel GR que va de Vilaseca fins a Borgonyà passant pel Txiringuito. La tornada travessant Borgonyà pel centre i passant pel restaurant La fura seguint el camí fins a Vilaseca de nou. 

En total 4,5Kms en 30 min 

dimarts, 6 d’abril del 2010

Sortida familiar a la ruta del ferro

Aquest dilluns de pasqua hem acabat la setmana santa amb una excursió familiar en bicicleta anant de Ripoll fins a Sant Juan de les Abadesses per la ruta del Ferro.

A les 11 del matí hem quedat amb la familia Salarich-Sala per anar cap a Ripoll, a on hem aparcat a la gasolinera que hi ha al costat del carrilet a la carretera de Sant Joan.

Ens ha costat una mica arrencar, que si tinc el seient baix, que si el petit no esta ben lligat a la cadireta, que si hem sobra roba,...però al final o hem aconseguit i hem arrencat. Els tres nens al capdavant, seguits dels pares i l'Iker que el duia jo a la cadireta i les mares a la cua tancant la caravana.

Un cop a Sant Joan i mentre els nens s'entretenien al parc jugant i les mares fent-la petar, els homes hem anat a suar una mica, doncs ens ha donat per arribar-nos fins a Ogassa pel mateix cami de la ruta del Ferro i que no haviem fet mai. Jo recordava haver vist alguna rampa dura algun cop passant amb el cotxe, i no m'equivocava, deu n'hi dó quines rampes només de començar! per sort tot i tenir un bon desnivell, eren relativament curtes i llavors planejant fins a Ogassa per un cami molt bonic. Arribats a Ogassa i feta una foto de rigor, cap avall de nou i a fer el menú al restaurant de la ruta del ferro. 

Ja menjat i amb la panxa plena, hem agafat les bicicletes de nou i xino-xano cap avall a fer baixar el dinar tot pedalant fins als cotxes.

divendres, 2 d’abril del 2010

Pels corriols de l'Esquirol



Aquest divendres sant l'he 'celebrat' amb una sortida de BTT amb una colla nova, en Xevi, L'Emili P. i L'Emili G.
Hem fet una sortida per els corriols que porten cap a l'Esquirol i que formen part (alguns) de la ruta dels Tracks del Diable www.tracksdeldiable.com passant per la riera de Sant Pere i voltant la carretera nova que va a Olot.

Una sortida molt maca sempre per triales i camins estrets en la major part del recorregut. Esmorzar a l'Esquirol a  la Fonda Collsacabra (si no recordo malament) a on hem degustat un bon pa amb tomàquet amb botifarra. tots excepte l'Emili P. que per ser divendres sant ha obtat per una bona truita. 

Un cop esmorzats, cap a fer la barra de ferro que alguns han fet amb un xupito d'orujo al cos, potser per això ens hem colat en un parell de trencants!,... Val a dir que hem estat molta estona pedalant, més del que en dies normals hauríem trigat ja que l'Emili P. tenia un genoll molt tocat i hem anat piano, piano.

Finalment hem pujat per la trialera de Lurdes fins a casa l'hora on l'Emili G. i Jo ens hem despedit de la resta i hem fet cap a quatre camins cap a casa.
Una ruta molt maca i variada 46 kms en total i gairebé 4 hores de pedalar. A punt per tornar-hi un altre dia.