dimarts, 6 d’abril del 2010

Sortida familiar a la ruta del ferro

Aquest dilluns de pasqua hem acabat la setmana santa amb una excursió familiar en bicicleta anant de Ripoll fins a Sant Juan de les Abadesses per la ruta del Ferro.

A les 11 del matí hem quedat amb la familia Salarich-Sala per anar cap a Ripoll, a on hem aparcat a la gasolinera que hi ha al costat del carrilet a la carretera de Sant Joan.

Ens ha costat una mica arrencar, que si tinc el seient baix, que si el petit no esta ben lligat a la cadireta, que si hem sobra roba,...però al final o hem aconseguit i hem arrencat. Els tres nens al capdavant, seguits dels pares i l'Iker que el duia jo a la cadireta i les mares a la cua tancant la caravana.

Un cop a Sant Joan i mentre els nens s'entretenien al parc jugant i les mares fent-la petar, els homes hem anat a suar una mica, doncs ens ha donat per arribar-nos fins a Ogassa pel mateix cami de la ruta del Ferro i que no haviem fet mai. Jo recordava haver vist alguna rampa dura algun cop passant amb el cotxe, i no m'equivocava, deu n'hi dó quines rampes només de començar! per sort tot i tenir un bon desnivell, eren relativament curtes i llavors planejant fins a Ogassa per un cami molt bonic. Arribats a Ogassa i feta una foto de rigor, cap avall de nou i a fer el menú al restaurant de la ruta del ferro. 

Ja menjat i amb la panxa plena, hem agafat les bicicletes de nou i xino-xano cap avall a fer baixar el dinar tot pedalant fins als cotxes.