dimarts, 9 de març del 2010

Entreno a la neu



Avui he arribat d'hora de la feina. De fet tan sols he fet el viatge d'anada i tornada, ja que en arribar a la fàbrica no hi havia ningú. La nevada ha causat grans danys a total la zona de les comarques gironines. Pel camí hem vist moltes torres d'alta tensió caigudes, i pel que es veu hi ha moltes poblacions sense llum, aigua ni telèfon. 

Així doncs en arribar a casa com que era d'hora i feia un bon sol (eren prop de quarts de quatre), m'he posat les malles i he sortit a córrer una miqueta a trotar per la neu i de pas comprobar que la cama dreta dista molt de estar bé.

He fet una ruta que faig molt sovint. Cap al txiringuito de Borgonyà pel GR i pujar fins a Comadebó. La major part del camí fins al txiringuito  estava enfangat i amb bassals que cobrien tot el camí, així que anava arran de camí trepitjant la neu encara verge que quedava.   Un cop al Cementiri tocava pujar i déu ni dó el que m'ha costat,  ja que aquella part estava molt tova i relliscava molt sobretot a les rampes més dures on a més a més hi ha tocat el sol tot el dia i de neu poca pero de fang...tela!.

Després del patiment però una petita recompensa, ja que un cop a dalt la vista de la plana nevada era magnífica i la guinda l'ha posat la baixada cap a Vilaseca on he pogut disfrutar d'un descens sobre la neu encara verge en la par de les rampes més dretes.

Al final he estat uns 53 minuts a fer la volta, normalment hi estic uns 45, però he disfrutat bastant amb la neu. La part dolenta ha estat que la cama segueix malament, així que dijous aniré a fer-me una revisió a veure que m'hi troben.