dissabte, 16 de gener del 2010

Treient la pols a la bici

Avui he fet la primera sortida amb bici de l'any i la primera desde fa gairebé dos mesos, pobreta la tenia abandonada allà al garatge omplint-se de pols i preguntant-se que passava i si ja m'havia oblidat d'ella.

El fet es que hem quedat amb en Jaume (que també feia molt que no pedalava) i hem anat fins a Sant Boi de Lluçanès. Hem pujat pel pelut cap a Orís i Gallifa per agafar més tard el trencant de la pista que porta directe a Sant Boi. Paradeta tècnica per comprar coca i fer un parell de queixalades i som-hi de nou que feia fred.

De tornada hem agafat la carretera i hem trencat en direcció a Sobremunt per agafar més tard la pista que porta a santa Llúcia i Sant Martí Xic. Fins a Santa Llúcia hem anat bé, però un cop deixem la pista de ciment el camí es més dolent, doncs estava tot molt enfangat i ple de bassals. Finalment al trencant de Sant Martí Xic agafem la baixada fins a trobar la carretera de la trona que ens porta fins a Sant Hipòlit, des d'on anem ja per carretera fins a Torelló de nou .

Tot plegat una bona volta per ser la primera de l'any.